Scroll Top

Taroplast

TAROPLAST is een van de snelst groeiende compoundeurs in Europa met een groot scala aan engineering plastics. Dit varieert van PA6, PA6.6, PBT, ABS, PC en blends maar ook speciale PP lang glasvezel compounds welke in sommige gevallen bijvoorbeeld Polyamides kunnen vervangen. TAROPLAST was op zoek naar een kennispartner welke naast de verkoop ook de zorg kon dragen voor een stuk technische ondersteuning tijdens ontwikkeling van een product en het proefspuiten ervan. Men vond hierin Korrels als kennis partner. KORRELS BV is naast de eigen ontwikkeling en productie van TPE compounds met 4KFLEX het producten programma aan het uitbreiden om zo een totaal pakket aan polymeren en compound te maken. De samenwerking met TAROPLAST is bijzonder omdat voor veel 2K oplossingen voor Polyamide en ABS blends gekozen wordt. De combinatie met 4KFLEX Elastomeren is hiermee verzekerd van een super hechting. Door middel van het delen van kennis versterkt dit het uiteindelijke resultaat.

Een nieuw project ? Een nieuw ontwerp of een nieuw product ? een flexibel team van Korrels en Taro plast staan klaar om u te helpen en waar nodig te adviseren.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de materialen van TAROPLAST of deze materialen gebruiken dan kunt u contact opnemen met Tim Harmsma: 038 447 93 25.

Taromid A

Beschikbaar in verschillende grades. UV en hitte gestabiliseerd, glasvezel versterkt (ook high impact), versterkt met glas beads, mineraal gevuld en een combinatie van vulstoffen. Slagvast, vlamvertragend UL94 V0 ( ook halogeen vrij verkrijgbaar) met UL certificaten (yellow card) en ook in compliance french method BF  F 16 – 101.

Taromid B

Beschikbaar in verschillende grades. UV en hitte gestabiliseerd. glasvezel versterkt (ook high impact), versterkt met glas beads, mineraal gevuld en een combinatie van vulstoffen. Slagvast, vlamvertragend UL94 V0 ( ook halogeen vrij verkrijgbaar) met UL certificaten (yellow card).

TARODUR, NILSAN

Beschikbaar in verschillende grades. General purpose, hoge vloei, UV gestabiliseerd, Glas vezel verstrekt, vlam vertragend UL94 V0 en HB met UL certificaat (yellow card).

TAROLON

Beschikbaar in verschillende grades. General purpose, hoge vloei, UV gestabiliseerd, Glas vezel verstrekt, vlam vertragend UL94 V0 (ook halogeen vrije types) met UL certificaat (yellow card).

TAROLOX

Beschikbaar in verschillende grades. UV en hitte gestabiliseerd. glasvezel versterkt (ook high impact), versterkt met glas beads, mineraal gevuld en een combinatie van vulstoffen. Slagvast, vlamvertragend UL94 V0 ( ook halogeen vrij verkrijgbaar) met UL certificaten (yellow card).

TAROLOX

Beschikbaar in verschillende grades. UV en hitte gestabiliseerd. glasvezel versterkt, vlamvertragend UL94 V0 ( ook halogeen vrij verkrijgbaar) met UL certificaten (yellow card).

TAROBLEND

Beschikbaar in verschillende percentages PC, UV gestabiliseerd, glasvezel versterkt, vlamvertragend UL94 V0 (ook halogeen vrije verkrijgbaar) met UL certificaat (yellow card)

TAROLOY

Beschikbaar in verschillende percentages PBT, UV gestabiliseerd, en slagvast gemodificeerd.

TARONYL

Beschikbaar in verschillende grades. UV en hitte gestabiliseerd, glasvezel versterkt.

TECHNOBLEND

Beschikbaar in verschillende grades. UV en hitte gestabiliseerd, glasvezel versterkt. Impact gemodificeerd.

HAIPLEN – NILENE – NILFLEX

Beschikbaar in zowel homopolymer als in copolymeer in verschillende grades. Zoals; mineraal gevuld, glasvezel verstrekt (OOK LANG GLAS) , impact gemodificeerd en vlamvertragend UL94 V2 & V0 ( ook halogeen vrij) met UL certificaat (Yellow card).

Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.