Scroll Top

SBS

Download hier een greep uit ons assortiment 4KFLEX compounds (PDF)
Staat uw gewenste materiaal er niet tussen? Neem contact met ons op, wij leveren een brede range aan standaard én klantspecifiek geproduceerde compounds.

Onze SBS based compounds zijn uitermate geschikt voor technische toepassingen en een voordelige en goede keus wanneer er geen hoge eisen gesteld worden aan UV of chemische bestendigheid.

 

Onze SBS compounds zijn makkelijk in te kleuren met een universele masterbatch of kunnen ingekleurd besteld worden. Al onze compounds zijn maatwerk compounds en aan te passen naar de wens van de klant en de specificaties van het eindproduct van de klant.

  • Economische oplossing
  • Hardheid Shore A20 – D50
  • Gebruikstemperatuur -50° / +80° Celsius
  • Makkelijk in te kleuren met universele masterbatch
  • Niet nodig om voor te drogen
4KFLEX, compounds by Korrels. Een van de meest verkochte TPE-compounds in Nederland. Onze compounds worden klantspecifiek ontwikkeld en op maat ­geproduceerd. Tevens hebben wij een brede range aan ­standaard ­compounds. Snelle levertijden, korte communicatie­lijnen en goede service. Korrels levert een breed assortiment aan SBS, SEBS, TPO, TPV, Laripur TPU en Gerecyclede elastomeren.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.