Scroll Top

Download hier een greep uit ons assortiment 4KFLEX compounds (PDF)
Staat uw gewenste materiaal er niet tussen? Neem contact met ons op, wij leveren een brede range aan standaard én klantspecifiek geproduceerde compounds.

Onze TPV compounds hebben uitstekende eigenschappen bij hoge temperaturen. Deze compounds hebben uitmuntende geheugenwaardes, perfecte UV en chemische bestendigheid en hebben ook een goede bestendigheid tegen oliën.

Ze zijn makkelijk in te kleuren met een PP of PE masterbatch of kunnen ingekleurd besteld worden. Al onze compounds zijn maatwerk compounds en aan te passen naar de wens van de klant en de specificaties van het eindproduct van de klant.

  • Uitstekende hoge temperatuur eigenschapen tot 140 graden
  • Uitstekende compressie set waardes
  • Erg goede UV bestendigheid
  • Inkleurbaar met PE en PP masterbatches
  • Hardheid Shore A40 – D55
  • Bij sommige types wordt voordrogen aanbevolen
4KFLEX, compounds by Korrels. Een van de meest verkochte TPE-compounds in Nederland. Onze compounds worden klantspecifiek ontwikkeld en op maat ­geproduceerd. Tevens hebben wij een brede range aan ­standaard ­compounds. Snelle levertijden, korte communicatie­lijnen en goede service. Korrels levert een breed assortiment aan SBS, SEBS, TPO, TPV, Laripur TPU en Gerecyclede elastomeren.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.