Scroll Top

Uitval en afval weer inzetten voor een hoogwaardig product?

Bij ECOmpounds® zijn we gespecialiseerd in de herverwerking van ­uitvallen en afvallen, zodat deze weer volledig ingezet kunnen worden voor het produceren van hoogwaardige producten. Van kleine tot grote hoeveelheden en van elastomeren tot technische compounds. U zet regranulaat in zonder verlies van kwaliteit, inclusief de daarbij horende documenten, zoals een COA, TDS en MSDS.

 

Met onze flexibele productie- en laboratoriumfaciliteiten zijn we in staat een materiaal te maken welke aan de gestelde product­eisen van uw product voldoet. Dit kan een materiaal 100% bestaande uit uitval of afval, maar ook een blend met virgin materiaal zijn. Alles afhankelijk van welke kwaliteit u nodig heeft voor uw product. Ook kunnen we gebruiken maken van renewable grondstoffen om tot een ECOmpound® te komen.

ECOmpounds® worden geleverd met kwaliteitscertificaten zoals een COA, TDS en MSDS. Hierdoor bent u verzekerd van een standaard gelijkblijvende kwaliteit, waardoor het gebruik van een ECOmpound® het productieproces niet verstoort.

Bij ECOmpounds® hebben we een uitgebreide range stan­daard­materialen, waaronder elastomeren (SBS, SEBS en TPV), maar ook voor technische compounds (ABS, PA, PP,  PC/ABS) en blends hebben we een duurzaam alternatief.

Graag komen we met u in contact om samen te bekijken voor welke toepassing u een ECOmpound® kan inzetten.

Voordelen ECOmpounds

  • Circulaire oplossing
  • Gelijkblijvende kwaliteit
  • Eenvoudig te verwerken en herverwerken
  • COA, TDS en MSDS
  • Hardheid 30 A tot 60 D (in geval van elastomeer)
  • Klantspecifiek aan te passen
Korrels_materiaaloverzicht_ECOmpounds.indd

Meer informatie? Bel snel

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.