Uw eigen productie-uitval weer inzetten zonder verlies van kwaliteit?

Bij ECOmpounds® zijn we gespecialiseerd in de herverwerking van productie-­uitvallen, zodat u deze weer volledig kan inzetten in uw productie. Van kleine tot grote hoeveelheden en van elastomeren tot technische compounds. U zet uw eigen uitval weer in zonder verlies van kwaliteit, inclusief de daarbij horende documenten, zoals een COA, TDS en MSDS.

 

Met onze flexibele productie- en laboratoriumfaciliteiten zijn we in staat een materiaal te maken welke aan de gestelde product­eisen van uw eigen productie voldoet. Dit kan zijn een materiaal 100% bestaande uit uw eigen productie-uitval, maar ook een blend met virgin materiaal. Alles afhankelijk van welke kwaliteit u nodig heeft voor uw product.

ECOmpounds® worden geleverd met kwaliteitscertificaten zoals een COA, TDS en MSDS. Hierdoor bent u verzekerd van een standaard gelijkblijvende kwaliteit, waardoor het gebruik van een ECOmpound® het productieproces niet verstoort. Tevens worden onze ECOmpounds® voozien van een duurzaamheidscertificaat.

Bij ECOmpounds® hebben we een uitgebreide range stan­daard­materialen, waaronder elastomeren (SBS – SEBS en TPV), maar ook voor technische compounds (ABS – PA – PP – PC/ABS) en blends hebben we een duurzaam alternatief.

Omdat Korrels BV het belangrijk vindt bij te dragen aan een duurzame wereld en het gebruik van kunststoffen op een duurzame manier wil inzetten, hebben we ons ingeschreven bij het Plastic Pact als kennis- en sparringpartner. Wij geloven niet in alleen mooie woorden maar willen juist onze bijdrage leveren aan duurzame productontwikkelingen.

Graag komen we met u in contact om samen te bekijken voor welke toepassing u een ECOmpound® kan inzetten.

Voordelen ECOmpounds

  • Circulaire oplossing
  • Gelijkblijvende kwaliteit
  • Eenvoudig te verwerken en herverwerken
  • COA, TDS en MSDS
  • Hardheid 30 A tot 60 D (in geval van elastomeer)
  • Klantspecifiek aan te passen
Korrels_materiaaloverzicht_ECOmpounds.indd

Meer informatie? Bel snel

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.