Scroll Top

4KFLEX, compounds by Korrels

Een van de meest verkochte TPE-compounds in Nederland. Onze compounds worden klantspecifiek ontwikkeld en op maat ­geproduceerd. Tevens hebben wij een brede range aan ­standaard ­compounds. Snelle levertijden, korte communicatie­lijnen en goede service.

Korrels levert een breed assortiment aan SBS, SEBS, TPO, TPV, Laripur TPU en Gerecyclede elastomeren. Bekijk onderstaand de eigenschappen van onze 4KFLEX compounds.

4KFLEX, compounds by Korrels. Een van de meest verkochte TPE-compounds in Nederland. Onze compounds worden klantspecifiek ontwikkeld en op maat ­geproduceerd. Tevens hebben wij een brede range aan ­standaard ­compounds. Snelle levertijden, korte communicatie­lijnen en goede service.

Gerelateerde artikelen

DFNS-crease-guard
Samen sterk: de ontwikkeling van de DFNS crease guards

Hoe samenwerking van specialisten tot duurzame producten leidt In eendrachtige samenwerking gingen vier partijen – de producteigenaar, de ontwerper, de…

Electronic component storage boxes
Echt maatwerk: elektrisch geleidende kunststoffen

Thermoplastische elastomeren behoren tot de meest diverse kunststoffen binnen de kunststofverwerkende industrie. Het kenmerk van thermoplastische elastomeren is …

elastomeren
De unieke eigenschappen van thermoplastische elastomeren

Thermoplastische elastomeren behoren tot de meest diverse kunststoffen binnen de kunststofverwerkende industrie. Het kenmerk van thermoplastische elastomeren is …

tpu
Biobased TPU: Groen zónder concessies

Om in te spelen op de vraag naar duurzame producten, is nu een biobased TPU ontwikkeld, die aan deze vraag voldoet. De LARIPUR RS-familie van COIM is een biobased thermoplastische polyurethaan, geproduceerd uit grondstoffen van duurzame bronnen.

foto_korrels_artikel
De eigenschappen van TPO en TPV

Eerder gaven we een overzicht van de verschillende thermoplastische elastomeren. Aansluitend op het artikel over TPE’s – de meeste gebruikelijke elastomeren – behandelen we in dit artikel de op EPDM gebaseerde thermoplastische elastomeren: TPO en TPV.

Plastic Resin Pellets
TPE-S: veelzijdig in ­eigenschappen en toepassing

In het vorige artikel gaven we een overzicht van de verschillende thermoplastische elastomeren. In dit vervolgartikel zoomen we in op de op styreen gebaseerde elastomeren: TPS compounds en kijken we naar drie verschillende typen TPS compounds: SBS, SEBS en 4KFLEX hybride TPS compounds.

Meer informatie? Bel snel

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.