Scroll Top

Download hier een greep uit ons assortiment 4KFLEX compounds (PDF)
Staat uw gewenste materiaal er niet tussen? Neem contact met ons op, wij leveren een brede range aan standaard én klantspecifiek geproduceerde compounds.

Onze TPO compounds zijn niet gevulkaniseerde blend van EPDM/EPM en PP welke een goede UV bestendigheid hebben en goed bestand zijn tegen UV straling.

Deze materialen zijn makkelijk in te kleuren met PE en PP masterbatches of ingekleurd bij ons te bestellen. Al onze compounds zijn maatwerk compounds en aan te passen naar de wens van de klant en de specificaties van het eindproduct van de klant.

  • Erg goede UV bestendigheid
  • Goede chemische bestendigheid
  • Makkelijk in te kleuren met PE en PP masterbatches
  • Hardheid Shore A40 – D55
  • Materiaal hoeft te voor gedroogd te worden
  • Onze TPO is uitermate geschikt als impact modificeer voor PP
4KFLEX, compounds by Korrels. Een van de meest verkochte TPE-compounds in Nederland. Onze compounds worden klantspecifiek ontwikkeld en op maat ­geproduceerd. Tevens hebben wij een brede range aan ­standaard ­compounds. Snelle levertijden, korte communicatie­lijnen en goede service. Korrels levert een breed assortiment aan SBS, SEBS, TPO, TPV, Laripur TPU en Gerecyclede elastomeren.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.