[rev_slider_vc alias=”homepage”]

Wie zijn wij? Korrels helpt u bij het begin van de levenscyclus van uw ­product om tot de juiste materiaalkeuze te komen. Maar wij zorgen óók voor ­advisering en herverwerking aan het eind van de levenscyclus van uw product. Zo helpen wij u met het bijdragen aan een nieuwe circulaire ­economie.

WAT WIJ DOEN? WE CREATE…

Van idee tot product

Korrels helpt u bij het begin van de levenscyclus van uw product om tot de juiste materiaalkeuze te komen. Maar wij zorgen óók voor advisering en herverwerking aan het eind van de levenscyclus van uw product.

Foto: Korrels levert de compounds voor in bijvoorbeeld de MaxiCosi kinderstoel.

Advies

Weet u zeker dat u het meest optimale materiaal gebruikt? Korrels heeft uitgebreide kennis en ervaring met alle denkbare compounds en adviseert u over hét juiste materiaal voor uw toepassing.

Testen

Korrels heeft de faciliteiten in huis om de samenstelling en de materiaal- en verwerkingseigenschappen van materialen te testen. Korte lijnen en een besparing in ontwikkeltijd.

Maatwerk compounds

Met onze merken 4KFLEX® & 4KTEC® ontwikkelen wij elastomeren (TPE), technische compounds, polyurethaan (TPU) en biobased materialen, dit alles op maat.

Terugname & Upcycling

In de huidige markt waar duurzaamheid van het product en het productieproces vaak onder de loep wordt genomen, is de verantwoordelijkheid nemen voor uitval en afval steeds vaker een heet hangijzer. De kwaliteit van regeneraten is echter niet altijd constant en vooral op het gebied van de thermische stabiliteit levert men vaak veel in. Daarom introdu- ceert Korrels ECOmpounds®: Opgewaardeerde productieuitvallen van bekende stromen materiaal met een goede kwaliteit.

Foto: In samenwerking met Alman Rubbers werden de stootlijsten voor de Van Vossen tenders ontwikkeld.

Meer informatie? Bel snel

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.