hand-boom.jpg

Duurzaam hoeft niet duur te zijn.

Wij halen uw productie-uitval bij u op en verwerken dit in een bepaald percentage terug in uw klantspecifieke compound. U geeft zelf aan wat de specificaties moeten zijn van het materiaal en wij ontwikkelen een compound op maat. U bent dit al van KORRELS BV gewend met onze prime compounds van 4KFLEX® elastomeren, klantspecifiek ontwikkelde compounds.

Wij zijn ons ervan bewust dat wij in de huidige samenleving niet de andere kant op kunnen kijken wanneer het gaat om de uitvallen en afvallen die gemaakt worden met onze materialen. Normaal is dit wellicht maar een klein percentage maar alles bij elkaar toch een bepaalde belasting voor het milieu. Het alleen malen of regranuleren is vaak niet afdoende om de specificaties te halen van uw product.

ECOmpounds® biedt u de oplossing. Al jaren doen wij dit met veel succes voor onze partners in de automotive industrie en bouw. Hier leveren wij onze klanten een compound terug waarin soms 30% van hun eigen uitval is verwerkt. Geheel volgens specificatie en met de bijbehorende certificaten zoals TDS, MSDS en COA.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze compounds.

Indien gewenst kunnen wij op aanvraag uw uitval:

  • Malen
  • Granuleren
  • Compounderen (inkleuren, opwaarderen)
  • Verpoederen

Kennisartikelen

Herverwerking van uitval tot Prime-materiaal

kennisart ecompounds

ECOmpounds®: een nieuwe manier van herverwerken

Korrels Ecompounds herverwerking van uw uitval

ECOmpounds®: herverwerking van uw uitval

Meer informatie? Bel snel, Tel. 038 - 447 93 25

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.