ECOmpounds, herverwerking van uw uitval

ECOmpounds® zijn compounds gebaseerd op opgewaardeerde productie uitvallen, van uzelf of van anderen, met een constante kwaliteit. Goed voor het milieu, goed voor uw product en ook nog eens een kostentechnisch interessant alternatief. Bij ECOmpounds hebben we een range standaard tpe compounds maar produceren we ook klant specifieke materialen. Naast onze elastomeren hebben we een brede range aan andere (technische) polymeren en compounds.

 

Door onze flexibele productie en laboratorium faciliteiten zijn we in staat om een materiaal te maken welke aan de gestelde product eisen voldoet, dit kan zijn een materiaal gebaseerd op een 100% Ecompounds maar een ook blend met virgin materiaal. Alles afhankelijk welke kwaliteit u nodig heeft voor uw product.

ECOmpounds worden geleverd met kwaliteits certificaten en technische databladen en daardoor is men verzekerd van een standaard gelijk blijvende kwaliteit, waardoor het gebruik van een ECOmpound het productieproces niet verstoort.

Er zijn ECOmpounds beschikbaar in allerlei verschillende soorten elastomeren en compounds, zoals bijvoorbeeld: SBS, SEBS, TPV, TPO, TPU, ABS, PBT, PA6, PA66, PP, PE, HIPS.

Voordelen ECOmpounds

  • Circulaire oplossing
  • Gelijk blijvende kwaliteit
  • Eenvoudig te verwerken en weer her te verwerken
  • COA en Technische datasheets
  • Hardheid 30 A tot 60D (in geval van elastomeer)
  • Klant specifiek aan te passen voor extra UV stabilisatie of  brandvertragend
Korrels_materiaaloverzicht_ECOmpounds.indd

Meer informatie? Bel snel

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.
Privacy Voorkeuren
Bij het bezoeken van deze website worden mogelijk browsergegevens opgeslagen in de vorm van cookies door diensten van derden. U kunt hier uw voorkeuren aanpassen. Het blokkeren van cookies kan leiden tot een verminderde gebruikerservaring.